Puratos vlaga v strategijo za zdravje in dobro počutje s pridobitvijo Schobbersa

25 okt. 2021

Podjetje

Tukaj v Puratosu zdravje in dobro počutje predstavljata pomemben aspekt naše trajnostne strategije, zato sta tudi temelj naše prihodnje rasti. Zato smo izjemno ponosni in navdušeni, da smo kupili Schobbers, najbolj kvalitetnega dobavitelja jedilnih semen v Evropi. 

Sproutgrain Softgrain Puravita Sprouted Grains, slices, sliced, bowls, grains

Združevanje vrednot 

S sprejetjem ekipe Schobbers v našo Puratos družino smo preslikali našo zavezanost zdravju in dobrem počutju naših potrošnikov, kot tudi zavezanost dostavljanja najbolj okusnih rešitev pekom. Zavedamo se, da bomo z združevanjem naših prednosti in vrednot ustvarili več strasti in inovacij kot kdajkoli poprej. Poleg tega pa smo že uglašeni glede vseh zadev povezanih s fleksibilnostjo, kvaliteto in transparentnostjo. 

 

Širitev portfeljev 

Skozi njihovo dolgo in spoštljivo zgodovino je Schobbers pridelal ogromen portfelj produktov, ki jih pridobijo iz vseh delov sveta, in jih predelajo na Nizozemskem. Skupaj lahko sedaj nudimo vodilni obseg kosmičev, zrn, semen in zdrobov, ki se odzivajo na najnovejše tržne trende. V naši najnovejši Taste Tomorrow raziskavi smo izvedeli, da 79 % potrošnikov ocenjuje semena in zrna kot najpomembnejši razlog za zdravstvene aspekte in aspekte okusa pri pekovskih izdelkih. Tako vlaganje v to področje našega dela pomaga nam - kot tudi našim kupcem - zadovoljiti to povpraševanje. Zagotavljanje, da so naši kupci vedno na vrhu pekovske industrije je vedno bila, in vedno bo največja prioriteta. 

 

Kaj nas čaka v prihodnje? 

Enako pomembno je ustvariti prijazno, sodelovalno in napredno kulturo. Ekipa Schobbers ima zelo podobno etično usmeritev, zato bomo bolj podpirali še več inovacij v semena skupaj z našimi NPD viri in znanjem. 

Kot pravi Sjoerd Schobbers: ''Želeli smo si postati del večje, isto misleče organizacije, saj vemo, da bo to dobro delo našim zaposlenim, kupcem in potročnikom. Vsi v Schobbers se veselimo naslednjemu koraku naše rasti kot del Puratosa.'' 

Spremljajte nas za novosti na tem področju v prihajajočih mesecih!