Center za usposabljanje industrijske slaščičarne

Center odličnosti

V Puratosu je jasno in očitno, da imajo industrijske stranke zelo različne potrebe do obrtnikov, podjetij za oskrbo s hrano in supermarketov. Zato so bili ustanovljeni Centri usposobljenosti industrijske slaščičarne (CUIS), ki proizvajalcem industrijskih slaščičarn ponujajo popolnoma opremljene preskusne centre, namenjene tehnološkim inovacijam in optimizaciji procesov.

CUIS, ki se nahajajo v 11 državah, pomagajo strankam z vsega sveta, saj jim nudijo vse pripomočke in orodja, ki jih potrebujejo za povečanje poslovanja slaščičarn.

Raziskave

Eden naših glavnih poudarkov pri CUIS so raziskave. Vedno smo v koraku z najnovejšimi trendi slaščičarn in veliko časa in energije porabimo za prelomne raziskave sestavin slaščic, interakcij, procesov in - v povezavi s proizvajalci opreme - tehnologij. Posledično imajo obiskovalci CUIS-a na voljo bogato strokovno znanje.

Razvoj

Pri CUIS-u je sodelovanje z našo stranko ključno. To združeno znanje omogoča razvoj novih končnih izdelkov in konceptov, odkrivanje novih sestavin in razmislek o tem, kako optimizirati njihove proizvodne linije. Naše najsodobnejše zmogljivosti strankam omogočajo tudi preizkušanje možnih rešitev v testnem okolju, preden jih sprejmejo na lastnih proizvodnih linijah.

Usposabljanje

CUIS zagotavljajo popolno okolje za usposabljanje na liniji industrijske proizvodnje. Z vrsto pilotne opreme, ki je postavljena v realnem proizvodnem okolju, strankam in njihovim podružnicam ponujajo možnost usposabljanja na najbolj uporaben način.

Podpora

CUIS podpira globalna ekipa tehničnih in raziskovalno-razvojnih menedžerjev in svetovalcev, ki so strokovnjaki za industrijsko uporabo in procese. Ne samo, da strankam v prostorih zagotavljajo visoko stopnjo strokovnega znanja, ampak tudi obiščejo naše stranke, da zagotovijo vodilno podporo v industriji na lastnih proizvodnih linijah.

Če želite več informacij o CUIS, nas kontaktirajte.