Center kompetenc industrijske pekarne

Pomoč v industrijskem obsegu

Industrijske in polindustrijske pekarne po vsem svetu se soočajo z izzivi, ki so zelo različni od tistih, s katerimi se soočajo obrtniki, predvsem zaradi razlik v obsegu in hitrosti proizvodnje. Za pomoč našim industrijskim odjemalcem pri spopadanju in premagovanju teh izzivov smo po vsem svetu ustanovili 11 mednarodnih centrov za usposobljenost pekarstva (MCUP).

Pilotni projekt

MCUP strankam z vsega sveta ponuja zmogljivosti in orodja za razvoj posebnih pekovskih rešitev ter za raziskovanje in preizkušanje novih aplikacij pred začetkom proizvodnje. V ta namen so MCUP zgrajeni s popolnoma opremljenimi pilotnimi pekarnami, ki so zasnovane posebej za povečanje tehnoloških inovacij in izboljšanje učinkovitosti postopkov.

Rešitve po meri

Na MCUP naše lokalne skupine raziskovalcev in tehničnih svetovalcev spremljajo trenutne trende v zvezi s sestavinami, interakcijami, procesi in tehnologijami. Posledično naše stranke prejmejo celoten paket prilagojenih rešitev, ki zajemajo dobavo sestavin, razvoj končnih izdelkov in receptov, ki delujejo z njihovo opremo in procesi, pa tudi izvajanje postopkov in ocenjevanje izdelkov.

MCUP-i ponujajo tudi usposabljanja o posebnih industrijskih aplikacijah in tehnologijah, tako da lahko naše stranke vedno delujejo na vrhu pekarske znanosti in inovacij.

Če želite izvedeti več, se obrnite na svojega predstavnika podjetja Puratos.