Naš način delovanja

Čarovnija Puratos

Povsod, kjer delamo, smo blizu ljudem.

Trdo delamo, da bi razumeli kulturo države in njihov edinstven način dela. To je iz dveh razlogov: bolje služiti strankam v teh državah, pa tudi integrirati se, da bomo lahko to kulturo delili in jo praznovali lokalno in globalno.

Z raznolikostjo združujemo doslednost: delimo iste vrednote in razvili smo skupen način globalnega početja - temu pravimo "čarovnija Puratos". Vse izhaja iz naših izkušenj pri delu v različnih kulturah z najboljšimi peki, slaščičarnami in čokoladarji.

Navdih in Inovativnost

Za vse, s katerimi sodelujemo, želimo biti vir novih idej in zaupanja. Menimo, da ljudje vse bolj pričakujejo višje standarde v svoji hrani - standarde kakovosti in navdiha. Zato sodelujemo z našimi strankami kot zanesljivimi partnerji pri inovacijah, da bi izpolnili ta pričakovanja. Naš pristop temelji na šestih temeljnih vrednotah Puratosa, ki so podrobno opisane spodaj.

Timski duh

Timski duh

Timski duh je bistven del našega poslovanja. Verjamemo, da celota presega vsoto delov. Preprosto povedano, s skupnim delom lahko dosežemo več in se hkrati zabavamo.

Strast

Strast

Z veliko strastjo svojim strankam pomagamo pri razvoju novih idej. Z veliko strastjo ustvarjamo delovno okolje, ki ljudi spodbuja k razvoju, njihovo navdušenje pa nagrajuje z zaupanjem in podporo.

Etika

Etika

Pri vsem, kar počnemo, etika vodi naše odločitve. Ker smo zvesti svoji vesti, ohranjamo svoje strokovne standarde, spoštujemo svoje zaveze in zagotavljamo absolutno varnost hrane.

Pogum

Pogum

Strast ni nič brez poguma. Izkoristiti priložnosti zahteva določeno mero poguma: nikoli se ne bojte preizkusiti novih stvari.

Kakovost

Kakovost

Prvič, vsakič prav - in vedno si prizadevamo izboljšati. Ni boljšega izraza našega vsakodnevnega prizadevanja za kakovost.

Vizija

Vizija

Inovacija zahtevajo vizijo. Vizijo, kako graditi na izkušnjah. Kako vneto iskati nova obzorja in pomagati našim strankam, da se pripravijo na vedno spreminjajočo se prihodnost.

Naša organizacija

Preberite več o organizaciji Puratos, globalni organizaciji, ki je osredotočena na stranke in tesno povezano družinsko podjetje.

Razišči

Inovativnost

Inovativnost je naša največja prednost in naša edinstvena prodajna točka, kar se potrdi ob pogledu na našo bogato zgodovino.

Razišči